[table caption=”” width=”800″ colwidth=”200|200|200|200″ class=”table-bordered” colalign=”left|center|center|center”]
,Voor fotografen~~50€/m,Voor reclamebureaus~~93€/m~~[highlight]Promo:10% korting~~83€/m[/highlight],Voor productiehuizen~~140€/m

Zoeken in modeldatabase ,ja,ja,ja
Aantal modeloproepen,1,2,3
Oproepen overdraagbaar naar volgende maand,—,—,ja

Oproeptermijn,36h, 18h, 12h
Modeloproep via e-mail,ja,ja,ja
Modeloproep via Facebook,ja,ja,ja
Oproep via minibanner,ja,ja,ja
Oproep via banner in zijkolom,—,ja,ja
Oproep via pop-up,—,,ja

Castingpagina per oproep,—,ja,ja
Lijstweergave van beschikbare modellen,ja,ja,ja
Fotoweergave van beschikbare modellen,—,ja,ja
Online shortlisting,—,,ja
Modelfoto’s zien en downloaden,ja,ja,ja
Video en audio zien, —,ja,ja
Contactgegevens zien,—,ja,ja
Notificatie bij beschikbaar model,—,ja,ja

Zelf factureren naar modellen,—,ja,ja
Helpline via e-mail,ja,ja,ja
Helpline overdag via telefoon,—,ja,ja
Helpline 24/24 via telefoon,—,ja,ja

[/table]

 

Alfred Kika modellen zoeken in de database
Elke Alfred Kika klant kan de website raadplegen om per categorie modellen te zoeken die beantwoorden aan zijn briefing of zijn wensen. De website is gerangschikt in de rubrieken baby’s, peuters, kleuters, kids, small teens en big teens. Die categorieën bestrijken de leeftijden van 0 tot 18 jaar. Heb je een Alfred Kika model gekozen, dan neem je contact met ons op om te vragen of het model beschikbaar is op de geplande datum en leggen wij het kindermodel vast.

Modeloproepen de wereld insturen
Eerst beschrijven van bestaande modellen email naar het volledige modellenbestand.
.
Alfred Kika heeft een unieke werkwijze om modellen op te sporen die nog niet in de ALfred Kika database zitten. Dat gebeurt via modeloproepen. Via een modeloproep is het mogelijk om nieuwe, beschikbare modellen te vinden. Dit gebeurt via het (social media) netwerk van onze modellen, hun ouders, en hun vrienden en via andere modellen- of figurantenbureaus.

Aantal modeloproepen
Afhankelijk van de gekozen formule heb je recht op 1 tot 3 modeloproepen per maand. Voor het lanceren van een modeloproep neem je contact op me Alfred Kika. Afhankelijk van je wensen en je formule lanceren we snel de modeloproep via verschillende online media. Elke oproep is op maat. Daarom is het heel belangrijk ons zo veel mogelijk details te laten weten van de fotoshoot, de audio-opname of de opname.

Oproepen overdraagbaar naar volgende maand
Enkel bij de formule voor productiehuizen is het mogelijk méér dan 3 oproepen per maand te lanceren. Dat is alleen inbegrepen als je de vorige maand minder dan 3 oproepen deed en dus een reserve opbouwde de maand voor de oproep. Soms valt het voor dat een opdracht wijzigt nadat de modeloproep gelanceerd is. Gaat het over eerder practische wijzigingen in verband met de opnamedag, dan passen we gewoon de oproeppagina aan, waar modellen alles kunnen lezen over de opnamedag. Verandert het tijdstip of de locatie wanneer en waar de modellen aaanwezig moeten zijn, dan zijn we verplicht een nieuwe modeloproep te lanceren. Deze aangepaste oproep geldt als een extra modeloproep. Alleen via een nieuwe modeloproep is het immers mogelijk een bevestiging te krijgen van het model zelf over zijn of haar beschikbaarheid op de opnamedag en kan Alfred Kika de aanwezigheid van de modellen garanderen.

Oproeptermijn
De oproeptermijn is de periode tussen het eerste contact met Alfred Kika en het tijdstip waarop de modeloproep(en) gelanceerd worden. Voor het lanceren van een modeloproep hebben we minimaal volgende gegevens nodig: de dag en het uur wanneer de modellen verwacht worden, de locatie (Bvb. Gent) en de specificaties van het gewenste model. Zonder deze minimale gegevens kunnen we de modeloproep niet opstarten. We geven er bovendien echter sterk de voorkeur aan om de modeloproep van meet af aan zo precies mogelijk te formuleren.

Modeloproep via e-mail

Modeloproep via Facebook

Oproep via minibanner

Oproep via banner in zijkolom

Modeloproep via Facebook

Oproep via pop-up

Castingpagina per oproep

Lijstweergave van beschikbare modellen

Fotoweergave van beschikbare modellen

Online shortlisting

Modelfoto’s zien en downloaden

Video en audio zien

Contactgegevens zien

Notificatie bij beschikbaar model

Zelf factureren naar modellen

Helpline via e-mail
Helpline overdag via telefoon
Helpline 24/24 via telefoon