Kika Model worden? Schrijf je in!

Gratis voor volwassenen!

Alfred Kika zoekt voortdurend modellen en figuranten voor producties van productiehuizen, fotografen en reclamemakers. Daarom zoeken we modellen die passen bij die opdrachten. Dat wil zeggen dat we niet noodzakelijk op zoek zijn naar het perfecte model, maar eerder naar baby’s, kinderen en volwassenen met een bepaalde look, een bepaalde uitstraling, een bepaalde mimiek… kortom, echte, alledaagse mensen.

Daarom moet je eerst dit formulier invullen en op “versturen” klikken. Van zodra we je formulier ontvangen hebben, zullen we je gegevens beoordelen, je foto’s bekijken en je bevestigen dat we je inschrijving ontvangen hebben.

Daarna sturen we je een mail sturen om je te laten weten of je gekozen bent als Alfred Kika model of niet.

Geen paniek, het formulier hoeft niet volledig ingevuld te worden, als je geselecteerd wordt kun je dan de ontbrekende gegevens aanvullen. Voorlopig hebben we enkel wat foto’s nodig, je e-mailadres, en de modelcategorieën.

We wensen je alvast veel succes!

 

 

Heb je een login, dan moet je inloggen: Login op deze pagina: http://www.alfredkika.be/inlogpagina/

Heb je nog géén login, dan moet je eerst een login aanmaken:
Klik hier om je te registreren als websitegebruiker. Heb je al een login dan hoef je dat géén tweede keer te doen. Met één login kun je meerdere kinderen inschrijven.